Make money online with affiliate marketing

 On Saturday, March 21, 2009  

Make money online with affiliate marketingWith affiliate programs, it really pays to work well with others. Also known as referral programs, affiliate programs are normally commission based sales. You’ll recommend a site to your visitors and then pick up a percentage of any sale that those visitors make. You’ll benefit from the commission and the merchant benefits from the sales.

If you already have a website set up, you can run an affiliate program from it, or you can simply build a site to promote a particular product or service. As long as it brings in more cash than it takes to build or run it, you’ll be fine.

With any marketing program, you’ll need to be careful when you select an affiliate program. The benefit of an affiliate program will give you another way to make money from your users. Instead of selling them a product, you simply send them to a partner then take a cut of the profits.

Even though it may seem tempting to go for programs with the highest commissions, those programs won’t pay you anything if your visitors don’t buy them.

Here are some tips to help you select an affiliate program that’s right for you.
  • Do not accept any less than 25% with commission. You can find many programs with great payment structures and high percentages of pay in just about any field.

  • Look for statistic pages that list the number of click throughs, sales, and earnings so you’ll be able to see how you are doing.

  • Always look for programs that offer a wide variety of tools to put on your web site, including banners, text links, and of course graphics.

  • Find out hwo often you’ll be paid and be sure that the payment schedule meets with your own expectations. Some programs will pay monthly, while others will pay quarterly.

  • Be sure that top level support is included. If they can’t answer your questions in a quick and timely manner, you don’t want to work with them.
Once you learn what you are doing with affiliate programs, you can make a lot of money. If you are just starting out, you should always use common sense and not rush into anything. As you become more familiar with how things work, you’ll be well on your way to making a lot of money - and enjoying making it. If you have to work hard, you’ll be glad you did.
Make money online with affiliate marketing 4.5 5 Beni Sunandar Saturday, March 21, 2009 With affiliate programs , it really pays to work well with others. Also known as referral programs, affiliate programs are normally commissi...


27 comments:

  1. waaah emang dari internet bisa dapet uang yak!!! huehehehehe

    ReplyDelete
  2. Pengen belajar gimana ngeblog dapat uang?!! Lain waktu akan berkunjung kembali.

    ReplyDelete
  3. Warm greeting for your family!

    ReplyDelete
  4. Belum pernah dapetin uang nieh dari internet.. Belum jodoh kaleee ya? Hiikkkkzzzzz....

    ReplyDelete
  5. Pengen sih dapetin uang lewat internet, tapi BLOG-ku belum memenuhi syarat. Jadi ga sabaaaar nehhh, Hehehehe...

    ReplyDelete
  6. action itu yang terpenting.. biarkan uang mengejar kita...salam sukses

    ReplyDelete
  7. postingan yg mantep!skrng kita yg harus mengejar uang!! heee

    ReplyDelete
  8. Minta advise dong untuk terjun Make money online with affiliate marketing, aku baru denger2 aja ni. Belum pernah ngikut/terjun langsung ni sob.
    Thanks for sharing...

    Cheers, frizzy.

    ReplyDelete
  9. Yah sama aku juga masih baru...
    blum dapat uang juga hahaha...

    ReplyDelete
  10. @indra putu achyar..
    Betul sob, internet bisa dijadikan alternatif baru buat nyari uang

    @willis koes..
    Silahkan, saya tunggu kunjungannya

    @dede...
    Blognya mas dede juga kren, kayanya saya harus belajar banyak dari mas dede.. cheers

    @Presiden Prabowo & @Hotel and Travel Information...
    cheeers

    @Cewek Indonesia Seksi...
    Yupp.. kesabaran itu penting banget sob

    @Sukadi..
    Salam sukses juga mas

    shinyeo..
    Kalu kita sudah tahu selahnya,

    @frizzy..
    Informasi tentang affiliate marketing bisa ditelusuri diblognya Joko Susilo, Ane Ahira, David Odang, sedangkan untuk merchart affiliate banyak juga sob kaya CJ, LinkShare, PayDotCom, dll

    @e-je..
    Thanks buddy.. cheers

    @Tazkiyatunnafs..
    Link "Tazkiyatunnafs" udah dipasang, silahkan cek di Link Exchange, jangan lupa link balik ok

    @Putroweb..
    Sama dong Saya juga masih newbie...

    @Adi..
    Thanks...

    ReplyDelete
  11. Saya belum pernah menjual atau menbeli ebook di ebay, tapi untuk ref coba lihat

    di sini

    ReplyDelete
  12. Aku join ama Amazon, krn meski commissionnya cuma 6%, tp org Amrik kayaknya lbh suka beli dr tempat yg mrk percaya (siapa yg ga kenal Amazon?). Aku pernah ikut affiliate lain, cuma di-klik 1x, gimana akan pernah dpt comm-nya? Lagian Amazon nyediain banyak banner & product link yg menarik, dan utk join gampang banget. Aku pernah ditolak CJ. Sekian deh sharing-ku. Moga2 bermanfaat....

    ReplyDelete
  13. om thanks infonya...pengen banget nih rekening dipenuhi pundi uang dari internet...

    ReplyDelete
  14. so useful info sobat..

    ReplyDelete
  15. good post and keep in touch bro..

    ReplyDelete
  16. mampir. blognya keren. Salam kenal

    ReplyDelete
  17. Masih berjuang nih mendulang pundi-pundi di Internet.. mohon doa restunya.. hehheh

    ReplyDelete
  18. Great moneymaker blog, I $upport you ;-)

    ReplyDelete
  19. nice post & makasih infonya om

    ReplyDelete
  20. bulan ini gue dpt mata uangnya Barack "Si Temen Kita dari Menteng" Obama itu lebih dari US$ 130 lho...
    Tapi, yg dari affiliasi mlhan blm dpt.

    http://mustraysmanagement.blogspot.com/2009/03/dollar-pertamaku-dari-bidvertiser.html

    kayaknya gua hrs belajar dr artikel ini, nich...
    thanks...

    ReplyDelete
  21. sip dah..... nice info masih banyak lai online marketing selain adsense dll.. salah satunya affiliate marketing..

    buad yg ingin belajar marketing, tips adn trick marketing visit
    www.ilmu-marketing.com

    ReplyDelete